VAŽNA OBAVIJEST

Tijekom kolovoza, laboratoriji na obje lokacije - Ilica i Bundek - rade skraćeno. Vađenje i zaprimanje uzoraka traje do 15 sati, ali ako želite nalaz isti dan (kod pretraga kod kojih je to moguće), na vađenje trebate doći najkasnije do 13 sati. Sve detalje vezane uz radno vrijeme i dovršenje nalaza, možete naći na našim stranicama: http://breyer.hr/radno-vrijeme ili provjeriti telefonski.

 

Molimo sve pacijente koji su su izolaciji, u kontaktu sa ljudima iz izolacije, dolaze iz inozemstva ili imaju simptome kašlja, povišenu temperaturu, curenje nosa ili umor, da iz obzira prema drugim pacijentima (trudnicama, djeci, onkološkim bolesnicima) ne ulaze u prostore Poliklinike Breyer već da kontaktiraju svojeg liječnika.

Molimo Vas da kod dolaska stanete u red s razmakom od jednog metra između pojedinca. Preporučamo da prilikom dolaska nosite vlastitu masku, a u našem prostoru dezinficirate ruke sredstvom za dezinfekciju koje ćete pronaći u našem prostoru

Srdačno,

Osoblje Poliklinike Breyer

Novi test na anti-SARS-CoV-2 antitijela (serologija) u ponudi.

NOVO - u Poliklinici možete obaviti laboratorijsku pretragu na dermatofite (gljivične infekcije) u našoj mikološkoj ambulanti. Za pretragu (mikološku obradu) se potrebno naručiti.

Citološki laboratorij i UZV ambulanta rade svaki radni dan od ponedjeljka do petka, narudžba za pretragu i pregled je obvezna putem telefona

Skoro svi nalazi isti dan!Jer brinemo o vašem zdravlju.

icon-info

Priprema za pretrage

Za ispravnost nalaza često je važna priprema

Saznaj više
icon-payment

Način plaćanja

Nađite za Vas najpovoljniji način

Saznaj više
icon-time

Radno vrijeme

Planirajte svoj dolazak

Saznaj više