Alergo 280 – test na alergije

Alergo 280 – test na alergije

Specifični IgE za 96 alergena iz malog uzorka krviZa sve alergičare i one koji sumnjaju na alergiju nudimo Vam opsežan test na 96 alergena i još 184 alergenih molekula – ukupno 280 komponenti. Test je pogodan za djecu jer se analiza može napraviti iz kapilarnog uzorka – uzorka dobivenog iz prstića, ali i za osobe svih životnih dobi.

Alergijska reakcija može biti uzrokom rinitisa, astme, urtikarije, ekcema, anafilaksije, konjuktivitisa i gastrointestinalnih poremećaja. Kod svih ovih stanja korisno je provesti ovaj test kako bi se isključila alergija ili dokazali alergeni koji uzrokuju ova oboljenja.

Prije vađenja nije potrebna nikakva priprema: možete nastaviti sa uzimanjem lijekova protiv alergije, bilo da uzimate anti-histaminike, ili čak i kortikosteroide.

Test uključuje široki spektar uobičajenih alergena poput: namirnica biljnog i životinjskog podrijetla, peludi trava, biljaka i drveća, životinjske dlake, grinja, perja, gljivica i plijesni, lateksa te otrova kukaca. U pojedinim slučajevima, test može ukazati i na alergijske reakcije koje bi se potencijalno mogle pojaviti u budućnosti.

Naprednom nanotehnologijom izbjegnute su križne reakcije, a za izvedbu testa dovoljna je vrlo mala količina krvi.

Vaše rezultate možete očekivati za 1-2 tjedna, a interpretirat će ih iskusni alergolog, što je uključeno u cijenu testa. Važno je napomenuti da se rezultati ukupnog i specifičnog IgE-a dobivenih ovom metodom mogu razlikovati od rezultata dobivenih drugim metodama, a zbog različitih metodologija.

Dođite bez najave, radnim danom od 7 do 18 sati, ili subotom na lokaciji Ilica od 8 do 11 sati.
 

Listu alergena testa Alergo 280 možete naći ovdje.