Dani štitnjače u srpnju

Akcija - Dani štitnjače

Od 8. do 26. srpnja 2019, nudimo paket od dvije dijagnostičke pretrage pomoću kojih možemo procijentiti građu i funkciju štitnjače, a koji obuhvaća UZV štitnjače i TSH u krvi. Nalaz obje pretrage je gotov isti dan, a cijena paketa je 280 kn (a puna bi cijena bila 385kn).
Ponuda se odnosi na školsku djecu, adolescente, studente i odrasle.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo kontaktirajte nas kako biste dobili termin pregleda i to putem e-maila na narucivanje@breyer.hr ili od 8-16h telefonom laboratorij u Ilici na 01/3775092 (tražite UZV ambulantu).

Ukoliko primjećujete da vam srce povremeno ubrzano i nepravilno kuca, pojačano se znojite, osjećate nemir I nervozu, patite od nesanice, neredovitih menstrualnih ciklusa, povremenih proljevastih stolica, gubitka na težini, svakako bi bilo dobro da provjerite funkciju i građu svoje štitnjače jer možda patite od hipertireoze (pojačani rad štitnjače).

S druge strane, ako se dulje vrijeme osjećate umorno, iscrpljeno, tromo, dobivate na težini, koža vam je hladna, suha i hrapava, kosa stanjena i pojačano ispada, probava je usporena, također je poželjno da provjerite funkciju i izgled svoje štitnjače jer se može raditi o hipotireozi (smanjenom radu štitne žlijezde).
U starih ljudi hipotireoza može ostati dulje vrijeme neprepoznata jer je to stanje lako protumači kao znak općeg starenja organizma, a posljedice mogu biti ozbiljne.

Za pregled koji obuhvaća UZV i vađenje krvi za TSH, potrebna je najava na mail ili na tel. 01 3775 092 (tražiti UZV ambulantu). Akcija traje od 8.7. do 26.7.2019.g., a ukupna cijena je 280 kn.
 

icon-info

Priprema za pretrage

Za ispravnost nalaza često je važna priprema

Saznaj više
icon-payment

Način plaćanja

Nađite za Vas najpovoljniji način

Saznaj više
icon-time

Radno vrijeme

Planirajte Vaš dolazak

Saznaj više