O nama

Dr. sc. Darija Breyer, specijalist medicinske biokemije je 1.3.1997. osnovala Laboratorij Breyer. Laboratorij je započeo s radom u skromnim uvjetima no s velikim entuzijazmom, u 100 kvadrata na prvom katu u Prilazu Gjure Deželića. U početku je bilo samo dvoje zaposlenih no glas o pouzdanosti, kvaliteti rada, ljubaznosti i brzini širio je krug naših korisnika. Prostor se zatrpao najsuvremenijom opremom, a mjesta za zaposlenike i korisnike postajao je sve manji.


2007. Laboratorij je preseljen u lijep, svijetao, zračan i ciljano građen prostor u Ilici 191. Korisnici Laboratorija u ugodnom ambijentu čekaju na obradu, ugodan je prostor uzimanja uzoraka i sanitarni čvor. Svi postojeći i svi novonabavljeni strojevi našli su mjesto pa su rad i organizacija procesa rada postali još veće zadovoljstvo.


U želji za ostvarivanjem zaokružene laboratorijske dijagnostike, 2013. godine započeo je radom i specijalistički mikrobiološki laboratorij. Našem se timu pridružila doktorica Silvana Balzar, liječnik specijalist mikrobiolog. U dodatnom, dokupljenom, prostoru opremljen je najmoderniji mikrobiološki laboratorij.


Kako bismo našim korisnicima bili još pristupačniji, u rujnu 2014. godine otvorili smo i laboratorij na adresi Ede Murtića 9 (u sklopu Centra Bundek). U novom je laboratoriju, kao i u Ilici 191, moguće obaviti cjelokupnu biokemijsku i mikrobiološku laboratorijsku dijagnostiku, dok profesionalno i stručno osoblje jamči cjelovitu, brzu i preciznu laboratorijsku obradu.


Djelovanje Poliklinike upravljeno je korisniku: kvaliteta je na prvom mjestu,a svi prostori u laboratoriju su maksimalno funkcionalni: od čekaonice, sanitarnog čvora, zone privatnosti prilikom uzimanja krvi do laboratorija opremljenog najmodernijom opremom.


Poliklinika Breyer pruža vrhunsku stručnu uslugu širokog spektra medicinsko biokemijskih i mikrobioloških analiza. Osoblje je stručno i profesionalno te Vam jamči ljubaznost, diskreciju i brzinu. Rad u laboratoriju nadziru i validiraju stručnjaci (specijalisti medicinske biokemije te specijalist mikrobiolog). Svaki nivo naših usluga, od prijema do izdavanja nalaza uvijek se usavršava i pod stalnom je kontrolom. Način rada odgovara najvišem svjetskom standardu za analitički laboratorij - HRN ISO 15189 te je Hrvatska akreditacijska agencija akreditirala naš rad i pojedine pretrage.

 

 

Hana Breyer Priselac,
mag. med. biokemije, dipl. ing. elektrotehnike,
ravnateljica

 

 

Naziv: Poliklinika Breyer, Sjedište: Ilica 191, 10000 Zagreb, Osnivanje ustanove: 2012 g. Trgovački sud u Zagrebu, 
MBS 080822191, OIB 02278114891. Račun: Zagrebačka banka, Ilica 251, IBAN: HR4323600001102324280, SWIFT: ZABA HR 2X. Predsjednik uprave: Darija Breyer

icon-info

Priprema za pretrage

Za ispravnost nalaza često je važna priprema

Saznaj više
icon-payment

Način plaćanja

Nađite za Vas najpovoljniji način

Saznaj više
icon-time

Radno vrijeme

Planirajte Vaš dolazak

Saznaj više