O nama

1997.
Poliklinika Breyer započela je radom kao Medicinsko biokemijski laboratorij dr. Darija Breyer. Prvih 10 godina laboratorij je radio u adaptiranim prostorijama od 100 kvadratnih metara na prvom katu stambene zgrade u Prilazu Gjure Deželića. U Laboratoriju su radile 2 stručnjakinje: dr.Darija Breyer i Daniela Kralj, specijalisti medicinske biokemije


2007.
Medicinsko biokemijski laboratorij preselio je u namjenski građen prostor u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u Ilici 191 u Zagrebu. Prostrani prostor pružio je mogućnost racionalnijeg rada na novonabavljenim najmodernijim uređajima pa time i zapošljavanje novog kvalificiranog kadra i uvađanje novih dijagnostičkih metoda.


2012.
- timu pristupila doktorica Silvana Balzar, specijalist mikrobiologije, i u novo nadodanom prostoru na adresi Ilica 191 započela s radom mikrobiološkog odjela. I ovaj laboratorij zbog stalnih zahtjeva zadovoljnih korisnika stalno proširuje popis pretraga.
- registrirana je Poliklinika Breyer s djelatnostima medicinsko biokemijskog i mikrobiološkog laboratorija

2014. Poliklinika je „preskočila Savu“ – na Bundeku, na adresi Ede Murtića 9 započeo je rad u novootvorenom laboratoriju kao posebna jedinica centralne Poliklinike. Danas taj laboratorij u najkraćem vremenu uzima uzorke i izrađuje skoro sve pretrage potrebne stanovnicima Novoga Zagreba.


2018. otvara se genetski laboratorij, sagrađen po specijalnim, strogim, zahtjevima za takvu vrstu radilišta. Iz sterilnih, filtriranih prostora najmoderniji uređaji u svijet se šalju rezultati DNA-analiza, a novi član ekipe je genetičarka dr.sc. Lucija Belužić, molekularni biolog.


2019. ekipi se pridružuje doktorica Draženka Ezgeta Karačić, specijalistica kliničke citologije, koja je proširila spektar pretraga Poliklinike Breyer na citologiju.


Tako sada uz stručnjake medicinske biokemije Anu Paškvan, Hanu Breyer Priselac i Danielu Kralj, koje su specijalistice medicinske biokemije, te Mašu Breyer Polimac, magistru biologije, rade još 3 nova važna člana tima: mikrobiologica dr. Silvana Balzar, genetičarka dr. Lucija Belužić i citologica dr. Draženka Ezgeta Karačić, koje svojim specijalnostima pridonose kvaliteti i duhu poliklinike.


I najvažnije – bez ekipe laboratorijskih tehničarki, od kojih je većina u timu preko 15 godina i koje savjesnim radom, praćenjem najnovijih tehnoloških dostignuća, ljubaznošću i požrtvovnošću „nose“ Polikliniku – ne bi ni bilo zadovoljnih korisnika.
To su: Blaženka, Anita, Maja, Edita, Ivana i još 20 ne manje važnih suradnika

Djelovanje Poliklinike usmjereno je korisniku: kvaliteta je na prvom mjestu, a svi prostori u laboratoriju su maksimalno funkcionalni: od čekaonice, sanitarnog čvora, zone privatnosti prilikom uzimanja krvi do laboratorija opremljenog najmodernijom opremom.


Poliklinika Breyer pruža vrhunsku stručnu uslugu širokog spektra pretraga. Osoblje je stručno i profesionalno te Vam jamči ljubaznost, diskreciju i brzinu. Rad u laboratoriju nadziru i validiraju stručnjaci. Svaki nivo naših usluga, od prijema do izdavanja nalaza uvijek se usavršava i pod stalnom je kontrolom stručnjaka, a rad u medicinsko-biokemijskom laboratoriju odgovara najvišem svjetskom standardu za analitički laboratorij - HRN ISO 15189 te je Hrvatska akreditacijska agencija akreditirala naš rad i pojedine pretrage.

 

 

Hana Breyer Priselac,
mag. med. biokemije, spec.
dipl. ing. elektrotehnike,
ravnateljica

 

 

Naziv: Poliklinika Breyer, Sjedište: Ilica 191, 10000 Zagreb, Osnivanje ustanove: 2012 g. Trgovački sud u Zagrebu, 
MBS 080822191, OIB 02278114891. Račun: Zagrebačka banka, Ilica 251, IBAN: HR4323600001102324280, SWIFT: ZABA HR 2X. Predsjednik uprave: Darija Breyer

icon-info

Priprema za pretrage

Za ispravnost nalaza često je važna priprema

Saznaj više
icon-payment

Način plaćanja

Nađite za Vas najpovoljniji način

Saznaj više
icon-time

Radno vrijeme

Planirajte svoj dolazak

Saznaj više