Alergo 280 - test na alergije

Opis

Test Alergo 280 namjenjen je svim alergičarima te onima koji sumnjaju na alergiju. Radi se o vrlo opsežnom testu na 96 alergena i još 184 alergenih molekula – ukupno 280 komponenti. Uz specifični IgE, nalaz sadrži i rezultat ukupnog IgE-a. Test je pogodan za djecu jer se analiza može napraviti iz kapilarnog uzorka – uzorka dobivenog iz prstića, ali i za osobe svih životnih dobi.
Alergijska reakcija može biti uzrokom rinitisa, astme, urtikarije, ekcema, anafilaksije, konjuktivitisa i gastrointestinalnih poremećaja. Kod svih ovih stanja korisno je provesti ovaj test kako bi se isključila alergija ili dokazali alergeni koji uzrokuju ova oboljenja.
Test uključuje široki spektar uobičajenih alergena poput: namirnica biljnog i životinjskog podrijetla, peludi trava, biljaka i drveća, životinjske dlake, grinja, perja, gljivica i plijesni, lateksa te otrova kukaca. U pojedinim slučajevima, test može ukazati i na alergijske reakcije koje bi se potencijalno mogle pojaviti u budućnosti.
Naprednom nanotehnologijom izbjegnute su križne reakcije, a za izvedbu testa dovoljna je vrlo mala količina krvi.

 

Priprema

Prije vađenja krvi nije potrebna nikakva priprema: možete nastaviti sa uzimanjem lijekova protiv alergije, bilo da uzimate anti-histaminike ili kortikosteroide.

 

Vrijeme određivanja

Nalaz možete očekivati za dva tjedna ili ranije.
 

Interpretacija nalaza

U cijenu je uključena i telefonska konzultacija sa iskusnim alergologom.

Rezultati ukupnog i specifičnog IgE-a dobivenih ovom metodom mogu se razlikovati od rezultata dobivenih drugim metodama, a zbog različitih metodologija.
 

 

Listu alergena testa Alergo 280 možete naći ovdje.

Cijena: 2.838,00 kn

icon-info

Priprema za pretrage

Za ispravnost nalaza često je važna priprema

Saznaj više
icon-payment

Način plaćanja

Nađite za Vas najpovoljniji način

Saznaj više
icon-time

Radno vrijeme

Planirajte Vaš dolazak

Saznaj više