STD testiranje iz uzoraka pristiglih poštom


Novo u Poliklinici Breyer!

Testirajte se na spolno prenosive bolesti bez dolaska u laboratorij, bezbolno, neinvazivno, diskretno i iz udobnosti vlastitog doma.

Za zaštitu spolnog i reproduktivnog zdravlja važno je redovito testiranje na uzročnike spolno prenosivih bolesti (SPB). Pretrage na SPB mogu se napraviti iz prvog mlaza prvog jutarnjeg urina, koji je pogodan za analizu jer sadrži više koncentracije DNA analita. Sakupljanje urina u standardnu sterilnu posudicu može biti nespretno i neuredno za korisnika, bez mogućnosti kontrole točnog volumena u posudici, a uzorak je potrebno i dostaviti u laboratorij. Upravo zbog toga, po prvi put na hrvatskom tržištu, nudimo vam opciju sakupljanja prvog mlaza prvog jutarnjeg urina uz pomoć posebno dizajniranog uređaja. Ovaj uređaj omogućuje jednostavno prikupljanje urina u udobnosti i privatnosti vlastitoga doma te automatsku stabilizaciju uzorka tijekom transporta, čime se jamči točnost dijagnostičkih rezultata.

Za sakupljanje urina više nije potrebno otići u ljekarnu kako biste kupili sterilnu posudicu niti je potrebno uzorak što prije osobno donijeti u laboratorij. Nakon odabira pretrage, potrebno je uplatiti odgovarajući iznos te poslati potvrdu o plaćanju i zatražiti slanje uređaja. Uređaj za prikupljanje urina se zatim dostavlja poštom na željenu adresu. Uzorak se tijekom prikupljanja automatski stabilizira i poštom šalje iz bilo kojeg dijela Hrvatske u naš laboratorij, a poštarina je unaprijed uključena u cijenu testa. PCR nalaz se po standardnom postupku izrađuje u CE-IVD molekularno-dijagnostičkom laboratoriju poliklinike Breyer, evaluira i validira od strane biologa i doktora specijalista mikrobiologije, voditelja mikrobiološkog odjela te se unutar 2 radna dana od zaprimanja uzorka šalje na email adresu ili poštom.

Iz samo jednog uzorka urina možete se testirati na sljedeće uzročnike spolno prenosivih bolesti:
Klamidija (C. trachomatis) – *40€/*300kn
STD 4 panel: Klamidija, gonoreja, trihomonas, mikoplazma (C. trachomatis, N. gonorrhoeae,T. vaginalis i Mycoplasma genitalium) – *170€/*1275 kn
STD 7 panel: klamidija, gonoreja, trihomonas, mikoplazme i ureaplazme (C. trachomatis, N. gonorrhoeae, T. Vaginalis, Mycoplasma genitalium, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum i Ureaplasma parvum) – *233€/*1750 kn

*na navedenu cijenu se dodatno obračunava cijena transporta u iznosu od 13.50€/100kn

Detalje o postupku testiranja možete pronaći klikom na link.

Platiti se može općom uplatnicom ili putem Internet bankarstva.

Podaci za plaćanje:

Primatelj: Poliklinika Breyer, Ilica 191, Zagreb
Model (ukoliko je potrebno unijeti): 00
Poziv na broj: datum rođenja pacijenta (primjer 03031980)
IBAN: HR4323600001102324280
Opis plaćanja (svrha uplate): Ime pacijenta
VAŽNO: Potvrdu o plaćanju pošaljite nam putem e-maila na adresu lab@breyer.hr
Naš OIB: 02278114891

NARUČIVANJE PRIKUPLJANJA UZORKA PUTEM DPD KURIRSKE SLUŽBE: link
Transport i praćenje pošiljke u oba smjera za Vas je besplatan.