Ultrazvučna ambulanta

Printer Isprintaj
Brreyer_0001.jpg

Ultrazvučna ambulanta u Poliklinici Breyer

Razvitak tehnologije zadnjih desetljeća omogućio je stvaranje novih i poboljšanje postojećih radioloških pretraga kakve nekada nismo mogli ni zamisliti. Ultrazvučni pregled je posljedično zauzeo vodeće mjesto u dijagnostici brojnih stanja.

U želji da našim korisnicima pružimo vrhunsku i kvalitetnu zdravstvenu uslugu, Poliklinika Breyer je otvorila ultrazvučnu ambulantu pod vodstvom Kristine Ivanković, dr. med., spec. radiolog. Zajedno s našim citološkim laboratorijem, korisnicima Poliklinike Breyer možemo pružiti sveobuhvatnu dijagnostiku. Ultrazvučnim pregledom je moguće prikazati površno smještene strukture kao što su žlijezde slinovnice, štitnjača, paratireoidne žlijezde, krvne žile vrata, ruku i nogu, limfne čvorove, dojke te dublje smještene organe unutar trbušne šupljine. Također, moguće je rano dijagnosticirati patološke promjene prije pojave simptoma.

U slučaju sumnjive tvorbe u pregledanoj regiji tijela, moguće je napraviti punkciju pod kontrolom ultrazvuka, a dobiveni materijal odmah poslati na citološku analizu. S obzirom na dugogodišnje iskustvo citološkog laboratorija Poliklinike Breyer, otvaranjem nove ultrazvučne ambulante moguće je na jednom mjestu, u što kraćem vremenskom roku, napraviti kompletnu obradu i čim pije postaviti dijagnozu. Dobiveni citološki materijal se odmah šalje na analizu u citološki laboratorij Poliklinike Breyer pod vodstvom naših stručnjakinja Romine Kanić, dr. med., spec. kliničke citologije i Draženke Ezgeta Karačić dr. med., spec. kliničke citologije.

Kako do sada nema sigurnih dokaza o štetnom djelovanju ultrazvuka na ljudsko tijelo, ova metoda pregleda se smatra sigurnom. Ultrazvuk daje brojne informacije o izgledu i promjenama u tijelu, bezbolan je i može se često ponavljati.

Pozivamo Vas da iskoristite prednosti naše nove usluge i osigurate sebi pravovremenu i preciznu dijagnostiku u Poliklinici Breyer.